Alice i Jake uspješni su poslovni ljudi, imaju karijere i samostalni su. Kada su se upoznali, u njihovu odnosu sve je išlo puno brže nego što inače biva u ljubavnim odnosima. Jake  je požurivao stvar, jer je znao da je Alice emocionalno nesigurna, pa i prevrtljiva, a nije ju želio izgubiti; osjećao je da je ona oslonac koji mu treba.

Aliceina emocionalna nesigurnost možda proizlazi i iz činjenice da nakon iznenadne smrti oca više nije imala nijednog živućeg člana obitelji…

Naposljetku, Alice i Jake izrekli su sudbonosna „da“.  Sve je ispalo onako kako je Alice htjela, vjenčanje je bilo po njenom ukusu.

Okosnica ovog ljubavnog trilera, koji je početkom 2018. godine stigao na naše police, dešava se kada Alice i Jake za vjenčani poklon od Aliceinih klijenata dobiju članstvo u zagonetnoj skupini pod nazivom Pakt. Ciljevi su Pakta uglavnom održati sreću u braku, a jedno od glavnih pravila je: „Uvijek se javi na telefon kada te zove bračni partner“.

Zašto je članstvo u ovom Paktu Alicei i Jakeu donijelo puno problema u braku te tko je prekršio pravilo koje nije smio, i kako se naposljetku sve završilo,  ostavit ćemo Vam da sami saznate, tako da posudite primjerak ovog fantastičnog ljubavnog trilera.

Priredio: Antonio Milanović (23. prosinca 2019.)