Radionicu Vodič kroz studij u SAD-u  - EducationUSA o mogućnostima studiranja u SAD-u  održati će Maja Balen, koordinatorica obrazovnog savjetovanja iz Instituta za razvoj obrazovanja (IRO) koji od 1999.godine djeluje kao sastavni dio EducationUSA mreže koji pruža točne, sveobuhvatne i aktualne informacije o mogućnostima studiranja u SAD-u uz potporu U.S. State Departmenta i Američkog veleposlanstva u Zagrebu.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) od 1999.godine djeluje u Hrvatskoj kao sastavni dio EducationUSA mreže koja pruža službene informacije o studiranju u SAD-u. 
Prilikom posjeta Američkim kutcima, predstavnici Odjela za vize Američkog veleposlanstva, obrazovna savjetnica EducationUSA mreže u IRO-u, te studenti američkih sveučilišta predstavit će sustav visokog obrazovanja u SAD-u koji broji više od 4.600 visokih učilišta i najviše međunarodnih studenata u svijetu (819,644), dok američka sveučilišta čine više od polovice 100 najboljih svjetskih sveučilišta prema prestižnoj rang listi Academic Ranking of World Universities. 

 

 Information on opportunities for study and scholarship programs in the US administered by the Institute for the Development of Education were presented by Maja Balen

Kategorija događanja: